برگزاري همايش ملي فرهنگ و هنر قاجار در تبريز مشاهده در قالب پی دی اف چاپ
پنجشنبه ، 27 اسفند 1388 ، 00:58

اگر چه بسياري از شاخه‌هاي هنر دوره‌ي اسلامي ايران در عصر صفوي به اوج خود رسيد، اما تحولات مختلف فرهنگي و اجتماعي دوره‌ي قاجار، باعث ايجاد بستر جديدي در عرصه‌ي هنر ايران شد. اين هنر در عصري ظهور و توسعه يافت كه نه تنها كشورمان ايران، بلكه عمده كشورهاي ديگر جهان نيز دستخوش موج عظيمي از تحولات اجتماعي، سياسي، اقتصادي، صنعتي، فرهنگي و هنري شدند.

تحولاتي كه از يك طرف سنت‌هاي فرهنگي و هنري بخش عظيمي از ملل جهان را تهديد كرده و يا به چالش كشانيد و از طرف ديگر واكنشهاي متفاوتي را در حوزه‌هاي فرهنگي مختلف موجب شد. اين چالشهاي فرهنگي در ايران عصر قاجار داراي ويژگيهاي خاص‌تري نيز بوده است و در اين ميان آذربايجان به مركزيت شهر وليعهد نشين تبريز نقش پيشتازانه‌اي را در عمده حوزه‌هاي اين تحولات عهده دار بوده است. با اينحال حتي در معدود مطالعات جدي كه در رابطه با فرهنگ و هنر قاجار به انجام رسيده است چندان اشاره‌ايي به اين نقش پيشتازانه نشده است. دانشگاه هنر اسلامي تبريز با همكاري فرهنگستان هنر جمهوري اسلامي ايران در راستاي رسالتهاي پژوهشي و فرهنگي خود و نيز در استقبال از گردهمايي بين‌اللملي مكتب اول تهران (فرهنگ و هنر دوره قاجار)، همايشي را در جهت شناسايي و معرفي تحولات هنري شمالغرب ايران در عصر قاجار با عنوان «فرهنگ و هنر قاجار در تبريز» بر پا مي‌كند.
لطفاً جهت دريافت اطلاعات بيشتر به وب سايت همايشهاي دانشگاه هنر اسلامي تبريز www.tabriziau-conference.ir  مراجعه فرمائيد.
 
 

    
یاد آوری کلمه عبور

 

تعداد حاضرین:3
بازدید های امروز:126
تعداد کل بازدید کنندگان:275386
 
تبریز - کد پستی 5164736931 تلفن : 5297105 دورنويس : 5412140
تمامی حقوق سایت برای دانشگاه هنر اسلامی تبریز محفوظ است.